S-a schimbat "conducerea"

Ce mai este nou prin sat....

Moderatori: virus, Aidal, Anonima, btw, eminem, maltex

Re: S-a schimbat "conducerea"

Mesajde maltex » Mie Feb 17, 2010 10:51 pm

Incepand cu 1 Aprilie se vor putea depune propuneri in mesaj pe forum cu privire la persoane pe care voi opii sustineti pentru acces...un user trebuie sa aiba cel putin 5 sustinatori ...operatorii care azi aveti 100 veti primi 200
maltex
#sibiu OP

Mesajde eminem » Mie Feb 17, 2010 11:11 pm

felicitari lor :-)
eminem
#sibiu OP

Mesajde snow » Joi Feb 18, 2010 12:05 am

"Incepand cu 1 Aprilie se vor putea depune propuneri...." etc :)
Asta pariu ca-i gluma de 1 Aprilie! Nu puneti botu' :))
Imagine
///M power

Mesajde maltex » Lun Feb 22, 2010 7:44 pm

snow crede-ma ca nu e gluma .....e ceva serios .. se vor da accese celor care vor fi sustinuti de opii .... de glume ne mai ocupam mai incolo
maltex
#sibiu OP

Mesajde snow » Lun Feb 22, 2010 8:52 pm

maltex scrie:snow crede-ma ca nu e gluma .....e ceva serios .. se vor da accese celor care vor fi sustinuti de opii .... de glume ne mai ocupam mai incolo

n-am comentat nimic!
ops, votati-ma pe mine si aidal doar! :))
Imagine
///M power

Mesajde Patric » Joi Feb 25, 2010 12:26 pm

De 1 Aprilie mergem la VOT ! :P
Patric @UnderNet.Org
Patric
#sibiu OP

Mesajde Florinel » Joi Mar 18, 2010 11:39 am

snow probabil cand ai sa realizezi ca esti pe mIRC si o sa ai real life si sa stii pe ce lume traiesti, probabil o sa`ti dai seama ca ptr unii nu esti decat un respins al societatii care alearga ca un ied zanatec pe campurile virtuale cautand anturaje si bagare in seama! dar de fapt esti un NIMIC ! cand ai logs sa le postezi ! pana atunci obisnuieste`te cu ideea ca deciziile adminilor nu pot fi contestate decat ale altora mai mari ! si ca sa inchei...gandeste`te logic cu ultimul neuron functional in procent mic ca nu stii sa porti o discutie, nu bati la subiecte, vorbesti mereu offtopic si jignesti !
Florinel

Mesajde snow » Joi Mar 18, 2010 11:27 pm

Florinel scrie:snow probabil cand ai sa realizezi ca esti pe mIRC si o sa ai real life si sa stii pe ce lume traiesti, probabil o sa`ti dai seama ca ptr unii nu esti decat un respins al societatii care alearga ca un ied zanatec pe campurile virtuale cautand anturaje si bagare in seama! dar de fapt esti un NIMIC ! cand ai logs sa le postezi ! pana atunci obisnuieste`te cu ideea ca deciziile adminilor nu pot fi contestate decat ale altora mai mari ! si ca sa inchei...gandeste`te logic cu ultimul neuron functional in procent mic ca nu stii sa porti o discutie, nu bati la subiecte, vorbesti mereu offtopic si jignesti !

acelasi prost, se baga in seama mereu cu mine! distrusule! nu mai poti de figuri! fugi tare!
Imagine
///M power

Anterior

Înapoi la Noutati